specialist service-provider voor waterbehandeling
Home • Contact • Ondernemingsprofiel • Sitemap
EN NL FR DU

Welkom bij iSERV, de specialist in waterbehandeling

iSERV is een gespecialiseerde dienstverlener voor de behandeling van water. iSERV biedt haar cliënteel intelligente, betrouwbare, duurzame en kost-efficënte diensten aan. Onze specialiteiten zijn ondermeer industrieel, puur en ultra-puur water, behandeld door Ion Exchange(IX), Reverse Osmosis, Membrane Technology, (ultra-) Filtration en Softening (verzachting) technieken. De ervaring van onze mensen maken het verschil. Contacteer ons via info@iservwater.net. Cliënten kunnen ook inloggen via het klantenportaal.

WIJ BIEDEN VOLGENDE DIENSTEN AAN:

Ion Exchange Services

iSERV heeft een specifieke competentie opgebouwd in Ion Exchange Technology en heeft een ruime ervaring met installaties voor waterbehandeling van alle types en fabrikanten.

Operation Support

iSERV is in staat uw operationele activiteiten te ondersteunen en het onderhoud van uw installaties te doen met toewijding en op de meest kost-efficiënte wijze.

Consultancy Services

iSERV treedt op vanuit een onafhankelijke positie en licht uw waterbehandeling en de gebruikte componenten door om verbeteringen of vervangingen voor te stellen.

Membrane Services

iSERV heeft de expertise en de technieken in eigen huis die de betrouwbaarheid en de levensduur van de membranen kan verbeteren. iSERV onderhoudt, plaatst en levert alle types membranen.

 

On-Site Services

iSERV focust op de operationele noden van de klanten biedt de flexibiliteit, praktische oplossingen en kwaliteit, die door ons gereputeerd cliënteel geapprecieerd worden.

Contact

Contacteer ons vrijblijvend via info@iservwater.net of +32 89 364660. Geregistreerde Cliënten kunnen via het Klantenportaal inloggen voor assistentie en monitoring via de i-SERV module.created & CMS by Deltacom iServ bv • Zuiderring 45 • 3600 Genk • Belgi๋
tel. +32 (0)89.36.46.60 • fax +32 (0)89.36.46.61 • info@iservwater.net